Grosir China Foaming Products Food Packaging Foam Tray

Katrangan singkat:

Kita nyedhiyakake layanan khusus OEM wiwit ngrancang, sampling, ngecor nganti produksi massal. Kita mesthi ngupayakake kualitas sing sampurna, wektu utama paling cepet lan layanan kelas kapisan.


  • Barang: Baki panganan umpluk
  • Ukuran: 190 * 122 * 15mm
  • Model Ora.: 1912
  • Bahan: PS
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Wadah wadhah panganan umpluk EPS

    Kauntungan

    1. Produksi produk banyu, daging, woh & sayuran kanggo banyu.  

    2.Ora prelu repack.  

    3.Jaga kebersihan mesin pembeku.  

    4.Jaga tampilan seger panganan nganti suwe.  

    5.Digunakake kanggo paket ekspor produk akuatik & daging sing diproses banget.

    Baki busa iki kanggo kitaed kanggo pengepakan panganan. Bisa digunakake kanggo sayuran, panganan laut, sushi, daging lan panganan liyane. Dadi tambah akeh trep.Kwalitas dhuwur, nanging regane murah. Iki bisa nggawa kita akehkewarasan kanggo urip kita.

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P1: Apa jumlah pesanan minimum sampeyan?

    A1: Kanggo item sing kasedhiya, MOQ minangka siji karton; Kanggo item sing kudu disesuaikan, MOQ bakal100 karton.

    P2: Apa bisa menehi conto gratis kanggo mriksa kualitase?

    A2: Ya, conto gratis bisa diwenehake kanggo mriksa kualitas. Sampeyan only kudu mbayar biaya pengiriman.

    P3: Apa cara pengiriman sampeyan?

    A3: Kanggo conto, kita bakal milih ekspres kayata DHL, UPS, TNT, FEDEX lan liya-liyane. Kanggo pesenan, kita bakal ngirim liwat segara utawa liwat udhara, sampeyan dhewe, loro-lorone ok. Biasane, kita bakal mbukak barang ingQingdao Pelabuhan

    P4: Suwene sampeyan pangiriman barange?

    A4: Biasane 20-30 dina sawise nampa setoran.

    P5: Apa istilah pembayaran sing bisa ditampa?

    A5: Biasane, jangka pembayaran bakal setor 30% sawise konfirmasi pesanan, saldo 70% kudu diatasi sadurunge dikirim. Yen jumlah sampeyan cukup, kita uga bisa nampa LC ing ngarep. Kajaba iku, paypal, western union …… uga ok kanggo kita.

    Q6: Kepiye OEM?

    A6: OEM olèh.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita